Arhiva vijesti

Sjedište Udruge: Julija Klovića 1, 51260 Crikvenica

Društveni prostori: Trg Duga 1, 51260 Crikvenica (zgrada MO Crikvenica Zapad - suteren)

 

Službena e-mail adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Predstavnici Udruge:

Ime i prezime Funkcija Kontakt broj
Mile Pešut Predsjednik Udruge 099/828-1125
Leo Gašparović Dopredsjednik Udruge  
Matija Citković Tajnik Udruge  
Aldo Plukavec Voditelj Parade "Duga" 098/171-3418

 

Društvene mreže:

          

 

Dokumenti

Za preuzimanje dokumenta u .pdf formatu kliknite na njegov naziv

 

STATUT Udruge za narodne običaje "Duga" Crikvenica

 

 

Zapisnici s izbornih skupština:

- Zapisnik s izborne skupštine održane 02.05.2020. godine

 

Zapisnici s redovnih skupština:

- Zapisnik s redovne skupštine održane 03.08.2021. godine

Zapisnik s redovne skupštine održane 03.08.2022. godine

Uvjeti korištenja web stranice www.udrugaduga.com

Pravne napomene

Sadržaj na web stranicama www.udrugaduga.com zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.udrugaduga.com, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Udruge za narodne običaje "Duga" Crikvenica (dalje u tekstu: Udruga "Duga") ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Udruzi "Duga" ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća:

  • sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća
  • koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Udruga "Duga" se u potpunosti odriče svake odgovornosti:

  • koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica,
  • za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za
  • bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Udruga "Duga" nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

Korištenje kolačića

Web stranice www.udrugaduga.com koriste tzv. kolačiće (engl. 'cookies') kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.udrugaduga.com samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.udrugaduga.com i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice www.udrugaduga.com prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.udrugaduga.com u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

Korisnik web stranica www.udrugaduga.com uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Udruga "Duga" isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.udrugaduga.com u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

 

Obrada osobnih podataka

Korištenjem web stranica www.udrugaduga.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Udruga "Duga" se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Udruga "Duga" može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Udruzi "Duga". Udruga "Duga" će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika. Udruga "Duga" se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

 

Završne odredbe

Udruga "Duga" zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Udruga "Duga" zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.udrugaduga.com.

Naši partneri

 

 

 

 

  

 

 

 

Sponzori

 

 

  

 

 

 

 

Medijski partneri 

 

  

 

Paradna sekcija čuvar tradicije maškara

Najaktivnija te ujedno i najprepoznatljivija djelatnost Udruge "Duga" je paradna sekcija. Osim što svake godine obilazi kuće na području naselja Duga, paradna sekcija sudjeluje na brojnim karnevalima i maškaranim događanjima od Crikvenice, Grižana, Rijeke pa sve do Samoborskog fašnika i poznatog karnevala u Veneciji. Svake godine, već tradicionalno predvode i dječju i veliku maškaranu povorku u Crikvenici. 

Udruga ima dobru suradnju s ostalim maškaranim grupama iz Grada Crikvenice i okolice pa za vrijeme maškara odlaze u gostovanja okolnim grupama, ali i svakog vikenda pozovu nekoliko grupa koje ugoste u svojim prostorijama na Dugi. Od 2014. godine, nakon višegodišnje pauze, Udruga je odlučila ponovno sudjelovati na Riječkom karnevalu. Grupa redovito broji oko 250-300 sudionika što ih svake godine svrstava među najbrojnije karnevalske grupe.

 

 

Tekst preuzet s portala crikva.hr

More Articles...

  1. O nama