Cvijeće za građane s područja Vijeća mjesnog odbora Crikvenica zapad

Tradicionalna podjela sadnica cvijeća za građane koji žive na području Mjesnog odbora Crikvenica zapad održana je u subotu, 16.05.2020. godine. Predsjednik Vijeća MO Crikvenica zapad Branko Kleković te Igor Frković (potpredsjednik VMO) i Raul Gašparović (član VMO), ujedno članovi naše udruge, kamionom su razvozili sadnice te ih ostavljali ispred kućnih vratiju, bez fizičkog kontakta s ukućanima. Podijeljeno je oko 4.000 sadnica u vrijednosti od 10.000 kuna iz sredstava Vijeća MO Crikvenica zapad.
Ovom akcijom koja je naišla na veliko odobravanje građana želi se doprinijeti pripremi turističke sezone i nastojanjima da grad bude još ljepši.

Spomen obilježje u Vukovarskoj ulici

Grad Crikvenica u spomen žrtvama Domovinskog rata i sjećanja na Vukovar, kojem je Crikvenica kao grad bio prijatelj u teškim vremenima i primao prognanike u vrijeme Domovinskog rata, napravit će spomenik braniteljima u Vukovarskoj ulici u Crikvenici. U svrhu prikupljanja umjetničkih rješenja i spomen obilježja Vukovar u Vukovarskoj ulici u Crikvenici, Grad Crikvenica objavio je javni natječaj te su pristigla umjetnička rješenja koje je Ocjenjivački sud ocijenio i rangirao. Procijenjena vrijednost realizacije projekta je 160.000,00 kuna bez PDV-a, a u ovaj ukupni iznos ulazi iznos nagradnog fonda, troškovi honorara autora i produkcija spomen obilježja (izrada i postav).

Read more: Spomen obilježje u Vukovarskoj ulici

Obavijest mjesnog odbora Crikvenica - zapad

Prenosimo obavijest Mjesnog odbora Crikvenica - zapad vezanu uz korištenje prostorija Udruge za vrijeme pandemije Koronavirusa.

#ostanimoodgovorni